Bemiddelen van ZZP'ers

Laat ons jouw ZZP’ers bemiddelen en ontzorg zo je gehele proces!

Wij bemiddelen tussen ZZP’ers en onze opdrachtgevers

Talentnu  Finance Recruitment bemiddelt graag ZZP-ers voor opdrachtgevers. Onze diensten ondersteunen bij het invullen van opdrachten en in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling van het facturatieproces.

Wij helpen je op weg met onze ZZP-bemiddeling

Met de Talentnu ZZP-bemiddeling verbinden wij zelfstandige professionals (ZZP’ers) verbindt met opdrachtgevers. Talentnu kan dan diverse taken overnemen, zoals het vinden van geschikte opdrachten, het regelen van contracten en verzekeringen, en het verzorgen van administratieve taken zoals facturering en betaling.

Onze ZZP-bemiddeling vermindert de tijd en moeite die zelfstandigen zelf moeten steken in het vinden van nieuwe klanten en opdrachten. De ZZP-bemiddeling van Talentnu, biedt toegang tot een groter netwerk van opdrachtgevers en projecten. Het verhoogt de flexibiliteit voor zelfstandigen, door het administratieve ontzorgen van de zelfstandige professionals.

Taken als facturering en betaling worden door ons verzorgd. Talentnu biedt zekerheid voor zowel opdrachtgevers als zelfstandigen, door het regelen van administratieve taken.

Schrijf je in bij Talentnu

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.