Wij gaan voor kwaliteit

Wij helpen werkgevers en werknemers naar een next level. Ben je opzoek naar een baan? blijf op de hoogte middels onze vacature alert!

Talentnu is een organisatie die jong, dynamisch en ambitieus is.

Wij bieden diverse kandidaten aan. Wij zien onze kandidaten als een unieke professional met eigen talenten en competenties. Wanneer wij een professional plaatsen kan de klant er vanuit gaan dat er een toevoeging in het team wordt geplaatst. We inventariseren welke behoefte er is en wat voor profiel daar het beste op aansluit.

Vervolgens bekijken we welke uitdaging(en) er liggen en nog komen. Gesprekken hebben we face-2-face op locatie. Dat is het uitgangspunt. Samen met de kandidaat en de klant zorgen wij voor de beste match waarin wij met z’n allen zorgen voor langdurige samenwerking!

Waarom mensen
vertrouwen op Talentnu

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk.

Finance Specialist

Al onze recruiters hebben een achtergrond in de finance. Zo beschikken zij over de juiste expertise om de beste match te vinden.

Kwaliteitstandaard

Wij garanderen u de beste match. Daarnaast werken wij op een no cure no pay basis.

Maatwerk

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match.

Schrijf je in bij Talentnu

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.