Werving en selectie

Talentnu Finance Recruitment ondersteunt in de werving en selectie van werknemers.
Bij Talentnu sta jij centraal in jou verdere loopbaan.

Werving en selectie Talentnu

Wij gaan voor jou
op zoektocht

Werving en selectie is de manier om de beste kandidaten te vinden voor de vacatures in jouw bedrijf of de juiste functie te vinden voor jouw volgende stap in je carrière.

Talentnu helpt zowel werkgevers aan kwalitatief sterke werknemers! Door middel van gericht werven en selecteren van de meest gekwalificeerde kandidaten, zorgen wij voor een goede match tussen de functie-eisen en de vaardigheden en ambities van de kandidaat.

Onze aanpak van werving en selectie brengt kwaliteit binnen iedereen zijn sollicitatieproces. Wij geloven dat de juiste match tussen de functie en de kandidaat leidt tot meer productiviteit, motivatie en tevredenheid. Daarom gebruiken wij onze ervaring, slimme software en methoden om de meest gekwalificeerde kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers. Onze team van ervaren consultants is gespecialiseerd in het identificeren van de juiste talenten en het aanbieden van beste persoonlijke service.

Investeren in de werving en selectie van Talentnu, is daarom een slimme zet voor ieder bedrijf en werkzoekende. Laat Talentnu werkgever en kandidaat overtuigen door de voordelen van ons werving en selectieproces. Bij Talentnu staan de opdrachtgevers en de kandidaat centraal. Wij nemen zowel per mail als per telefoon contact op. Op basis hiervan sturen wij een aantal openstaande vacatures.

  • Medewerker komt bij u in dienst
  • U hoeft niet op zoek naar personeel, dat doen wij!
  • De beste mensen voor jouw bedrijf
Werving en selectie Talentnu

Wij staan voor je klaar

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk. Dat is ook wat je van ons mag verwachten.

Schrijf je in bij Talentnu

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.