Uitzenden

Hulp nodig bij jouw uitzendproces? Dan ben je hier op het goede adres.

Uitzenden Talentnu Finance Recruitment

Personeelstekort? Uitzenden is de oplossing!

Je wilt in staat zijn om meteen in te springen bij onverwachte gebeurtenissen? Heb je onverwacht extra personeel nodig? Uitzenden is dan een makkelijke oplossing. Samen kijken we hoe uitzenden jouw personeelsprobleem kan verhelpen!

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waar personeel aan jou ter beschikking wordt gesteld vanuit ons kandidatenbestand. Wij zijn en blijven, technisch gezien, werkgever. Jouw organisatie heeft de dagelijkse leiding, alle administratieve handelingen en ziekterisico’s zijn onze verantwoordelijkheid.

Als opdrachtgever betaal je alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Geen onverwachte kosten, altijd duidelijkheid. Behoud zo makkelijk het overzicht van alle betalingen.

Uitzenden via Talentnu

Wij bieden diverse kandidaten aan. Wij zien onze kandidaten als een unieke professional met eigen talenten en competenties.

Personeel goed uitgezocht

Wanneer wij een professional plaatsen kan de klant er vanuit gaan dat er een toevoeging in het team wordt geplaatst. Wij investeren in klant en kandidaat en luisteren naar hun behoeftes.

Geen zorgen

Samen met de kandidaat en de klant zorgen wij voor de beste match waarin wij met z’n allen zorgen voor langdurige samenwerking! Laat ons het gehele proces in handen nemen.

Direct inzetbaar

De klant en wij zorgen dat het talent zijn/haar volledige potentie kan ontplooien en vervolgens direct inzetbaar is. Onze klanten zijn een zeer goede aanwinst voor elk team.

Het beste personeel direct inzetbaar

Wij investeren in klant en kandidaat en luisteren naar hun behoeftes. Samen met de kandidaat en de klant zorgen wij voor de beste match waarin wij met z’n allen zorgen voor langdurige samenwerking!

Wij hebben samenwerkingen met diverse Hogescholen en Universiteiten. Hierdoor zijn wij  in staat om grote hoeveelheden talenten/starters te leveren die over de meest actuele kennis beschikken. De kandidaten worden door ons voorzien van trainingen, cursussen en certificaten.

Schrijf je in bij Talentnu

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.